Tigla ceramica Nelskamp Nibra H10

Nelskamp Nibra H10 – Profil de acoperiș  din tigla ceramică

Nelskamp Nibra H10 este un profil de acoperiș ceramic de înaltă calitate, utilizat în construcții comerciale, industriale și rezidențiale. Acest profil de acoperiș este realizat din argilă presată la temperaturi înalte, ceea ce îi conferă o rezistență ridicată la îngheț și la radiații UV.

Profilul de acoperiș Nibra H10 are o formă tradițională, plată, cu margini ridicate, ceea ce oferă o etanșare eficientă și o protecție superioară împotriva intemperiilor. Acest profil de acoperiș este disponibil într-o varietate de culori și finisaje, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru acoperișurile cu aspect clasic sau modern.

Tigla ceramica sinusoidală H10 Modelul H10 este potrivit atât pentru acoperișurile clădirilor istorice prin forma sa clasică, sinusoidală, dar și pentru clădiri cu arhitectură modernă.

Tigla Nelskamp H10 transforma un acoperis simplu, intr-un acoperis "viu". Dimensiunea mare o face sa fie economica si usor de montat. Este un model de tigla foarte folosit in Europa.

Tigla ceramica este un material de construcție cu o tradiție îndelungată care se păstrează și în prezent datorită calității și a durabilității. Procesul de fabricație al tiglelor ceramice Nelskamp este similar cu cel din 1926: tigla ceramica presată din lut își obține duritatea și structura finală după ardere în cuptoare la peste 1000°C. Instalarea corectă și mentenanța regulată va asigura un sistem de învelitoare cu o durată de viață îndelungată.

Nelskamp furnizează tigle ceramice într-o gamă largă de forme și culori, de la modelele tradiționale cu falțuri verticale și țiglă solzi, până la forme moderne drepte sau sinusoidale, pentru acoperișuri cu individualitate și caracter.

Dacă alegi profilul Nelskamp Nibra H10, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 7
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.