Tigla ceramica Nelskamp Nibra G10

Nelskamp Nibra G10 – Profil de acoperiș  din tigla ceramică

Nelskamp Nibra G10 este o țiglă de acoperiș din argilă produsă de compania Nelskamp. Această țiglă se caracterizează prin durabilitate, rezistență la intemperii și estetică plăcută. Este un produs popular în construcțiile rezidențiale și comerciale din Europa.

Acoperișurile realizate cu țigla Nelskamp Nibra G10 prezintă numeroase avantaje care îi fac să se remarce în comparație cu alte materiale de acoperiș:

  1. Durabilitate: Țigla din argilă este cunoscută pentru longevitatea sa, putând rezista chiar și peste 100 de ani cu întreținere corespunzătoare. Acest lucru înseamnă că investiția inițială se va amortiza pe termen lung.
  2. Rezistență la intemperii: Țigla Nibra G10 este proiectată să reziste la diferite condiții meteorologice, inclusiv vânt, ploaie și zăpadă. Această rezistență la intemperii asigură o protecție durabilă a clădirii.
  3. Estetică: Acoperișurile realizate cu țigla Nelskamp Nibra G10 au un aspect plăcut și elegant, care se potrivește bine cu diverse stiluri arhitecturale. Datorită varietății de culori și finisaje disponibile, este ușor să găsești o țiglă potrivită pentru orice proiect.
  4. Izolație termică și fonică: Țigla din argilă oferă o izolație termică și fonică eficientă, contribuind la menținerea unei temperaturi constante și confortabile în interiorul clădirii și reducând zgomotul exterior.
  5. Sustenabilitate: Țigla din argilă este un material ecologic, realizat din resurse naturale și reciclabile. Producția sa nu implică emisii dăunătoare și, în plus, contribuie la eficiența energetică a clădirilor prin izolația sa termică.
  6. Ușurință în montare: Țigla Nelskamp Nibra G10 are un sistem de montare simplu și eficient, care permite instalarea rapidă și corectă a țiglelor pe acoperiș.

Tigla ceramica dreapta G10 Acest model de tigla ceramica este optimizat pantru a fi deosebit de rezistent la ploi. Țigla ceramica G10 poate fi instalată intercalat sau aliniat și poate îndeplini cele mai moderne și clare linii conceptuale. Acest model de tigla ceramica, prin forma sa, deschide noi perspective de design pentru învelitori sau fațade.

Forma perfect simetrica si suprafata neteda a acestui model, transforma un acoperis traditional intr-unul cu un design contemporan.

Nelskamp G10 este cel mai folosit model de tigla pentru noul curent arhitectural din Europa.

Calitatea de exceptie si gama variata de culori, satisfac o mare varietate de cerinte arhitecturale.

Dacă alegi profilul Nelskamp Nibra G10, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 6
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.