Tigla ceramica Nelskamp Nibra F8

Profil de acoperiș  din tigla ceramică

 

Tigla ceramica profilată F8,5 Modelul F8,5 reprezintă sinteza reușită între estetică, performanță și instalare rapidă. Acest model de tigla ceramica se poate suprapune până la 35mm și poate fi instalat începând de la o pantă de 10° utilizând recomandările de montaj Nelskamp.

Tigla ceramica Nelskamp F8.5 aduce la un numitor comun eficienta si solutiile arhitecturale sofisticate, imbinand dimensiunea mare cu greutatea redusa. Astfel, montarea acoperisului se efectueaza economic, rapid si usor. Datorita calitatii sale ceramice (tigla Nibra din argila Westerwald) si a celei mai recente tehnologii de santuri, este dedicata in special rezistentei la ploaie, furtuna si inghet.

Standard, acest model poate fi utilizat de la o panta de 20°, insa folosind masuri suplimentare de hidroizolatie, se poate monta de la 10°. Acest lucru nu afecteaza garantia produsului (cu conditia respectarii indicatiilor speciale pentru panta mica). Avand o distanta variabila intre sipci, acest model poate fi cu usurinta folosit la renovari, pe caroiajul vechi. Aspectul sau rotund, modern, asigura acoperisului o estetica atractiva.

Dacă alegi profilul Nelskamp Nibra F8, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 3
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.