Tigla ceramica Nelskamp Nibra F12 U NORD

Nelskamp Nibra F12 U NORD – Profil de acoperiș  din tigla ceramică

Nelskamp Nibra F12 U NORD este un profil de acoperiș din tigla ceramică de calitate superioară, potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale sau comerciale. Este fabricat din materiale durabile și rezistente la intemperii, astfel încât să ofere o protecție eficientă împotriva ploii, zăpezii și altor condiții meteo nefavorabile. Acest profil de acoperiș oferă o estetică plăcută și se integrează armonios în orice mediu înconjurător.

Prin lungimea spațiului de suprapunere de 4 cm, modelul de tigla ceramica F12 U Nord garantează un maxim de flexibilitate în cazul renovărilor acoperișurilor vechi, oferind posibilitatea păstrării caroiajului existent.

Tigla ceramica Nelskamp F12 Ü pentru acoperisuri. Ü reprezinta "Überdeckung", un cuvant german pentru "suprapunere", ceea ce inseamna ca exista o mare libertate intre zonele suprapuse. Santurile superioare de pe F 12 Ü - Sud permit ca suprapunerea sa varieze cu pana la 4 cm. Plasand intre 11,7 și 13 unitati pe metru patrat, aceasta placa ofera o mare flexibilitate de utilizare.

Dacă alegi profilul Nelskamp Nibra F12 U NORD, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 5
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.