Tigla ceramica Nelskamp Nibra F10

Profil de acoperiș  din tigla ceramică

 

Modelul de tigla metalica profilata F10 iese în evidență printr-o mare varietate de culori și finisaje. Gama bogată de accesorii ceramice a modelului F10 U asigură rezolvarea atât funcțională cât și estetică a oricărui detaliu de acoperiș.

Tigla ceramica Nelskamp F10 Ü pentru acoperisuri. Ü reprezinta "Überdeckung", un cuvant german pentru "suprapunere", ceea ce inseamna ca exista o mare libertate intre zonele suprapuse. Santurile superioare de pe F10 Ü permit ca suprapunerea sa varieze cu pana la 12 mm, iar placile au o lungime de acoperire de 41,6 cm. Acest lucru simplifica montajul acoperisului in timpul lucrarilor de renovare, atunci cand trebuie sa fie mentinute grinzile existente ale acoperisului, iar distanta dintre laturi nu este intotdeauna aceeasi.

Forma acestei placi cu suprafata mare este clasica, in stilul placilor pentru acoperisuri joase. Insa, datorita dimensiunilor sale, stabileste un nou standard.

Dacă alegi profilul Nelskamp Nibra F10, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 4
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.