Tigla ceramica Nelskamp Nibra DS5

Profil de acoperiș  din tigla  ceramică Nelskamp Nibra DS5

Nelskamp Nibra DS5 este un profil de acoperiș din tigla ceramică cu un design modern și atrăgător. Este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale și comerciale, fiind un material durabil și rezistent la intemperii. Acest profil de acoperiș este fabricat din materiale de calitate superioară, oferind protecție împotriva ploii, zăpezii și a altor condiții meteorologice extreme. Tigla ceramică este un material ecologic și durabil, care nu se degradează în timp și nu necesită întreținere frecventă. Nelskamp Nibra DS5 oferă o estetică plăcută și se integrează armonios în orice mediu înconjurător, fiind disponibil în diferite nuanțe și finisaje. Acest profil de acoperiș modern și elegnat poate adăuga o valoare estetică clădirii dvs., în timp ce oferă protecție durabilă și eficientă împotriva intemperiilor.

DS5 este probabil cea mai mare tigla ceramica din lume! Cu un necesar de sub 6 buc/m², DS5 ajută la economisirea timpului de montaj și este avantajoasă financiar.

Cu numai 5.7 buc/mp, Nelskamp Nibra DS5, este una din cele mai mari disponibile în Europa. Acest model model este foarte economic, foarte rapid de montat și are o greutate redusă pe mp.

Forma țiglei DS5 este special concepută pentru a rivaliza din punct de vedere estetic cu țiglele din beton sau țiglele metalice ondulate, având însă argumentul unei calități mult superioare acestor concurenți.

Greutatea redusă pe mp nu necesită o atenție deosebită asupra structurii acoperișului.

Dacă alegi profilul Nelskamp Nibra DS5, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 1
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.