Tigla ceramica Nelskamp Nibra DS10

Profil de acoperiș  din tigla  ceramică – Nelskamp Nibra DS10

Nelskamp Nibra DS10 este un profil de acoperiș din tigla ceramică cu un design modern și elegant. Este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale și comerciale, fiind un material durabil și rezistent la intemperii. Acest profil de acoperiș este fabricat din materiale de calitate superioară, oferind protecție împotriva ploii, zăpezii și a altor condiții meteorologice extreme. Tigla ceramică este un material ecologic și durabil, care nu se degradează în timp și nu necesită întreținere frecventă. Acest profil de acoperiș oferă o estetică plăcută și se integrează armonios în orice mediu înconjurător, fiind disponibil în diferite nuanțe și finisaje. Nelskamp Nibra DS10 este un profil de acoperiș modern, care oferă un aspect atrăgător și o durabilitate în timp.

Datorită distanței variabile de suprapunere de până la 10 cm, tigla ceramica DS10 oferă o flexibilitate ridicată la realizarea montajului, oferind avantajul păstrării vechiului caroiaj de șipci. DS10 este un model de tigla ceramica cu două falțuri recomandat acoperișurilor tradiționale.

Acest model are distanta variabila intre sipci, cu o variatie de pana la 10 cm, atribut ce o face potrivita pentru renovari.

Dacă alegi profilul Nelskamp Nibra DS10, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

no sound

Insonorizat

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 2
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.