Tablă cutată Wetterbest W35

Profil de acoperiș  din tabla cutata

Tabla cutată Wetterbest W35 este un profil de acoperiș din tablă cutată de înaltă calitate, folosit în construcții comerciale, industriale și rezidențiale pentru a oferi o protecție durabilă împotriva intemperiilor. Această soluție de acoperiș este similară cu profilul W60 al companiei Wetterbest, însă este mai mică și mai ușoară, fiind ideală pentru acoperișurile cu dimensiuni reduse.

Tabla cutată Wetterbest W35 este realizată din oțel galvanizat acoperit cu un strat de zinc și un strat de vopsea, ceea ce o face rezistentă la coroziune și la intemperii, precum și la radiațiile solare. Aceasta are o durată de viață lungă, fiind o alegere excelentă pentru acoperișurile durabile.

Profilul de acoperiș Wetterbest W35 are o formă cutată, ceea ce îi conferă o rezistență suplimentară și o durabilitate ridicată. Acest profil este ușor și facil de instalat, ceea ce reduce costurile de instalare și timpul necesar pentru finalizarea lucrării.

Tabla cutată Wetterbest® W35 cu profil trapezoidal este folosită la placări în cazul proiectelor industriale, la exteriorul respectiv interiorul construcţiilor, pentru acoperişuri, pereţi şi diverse aplicaţii cu rol estetic, cât şi pentru acoperirea construcţiilor civile (case, blocuri, birouri) şi placarea gardurilor şi a zonelor de sageac ale acoperişurilor.

Beneficii:

  • 30 de ani garanție la coroziune și 30 garanție la culoare
  • Aspect mat pronunțat ce conferă acoperișuui strălucire și o notă distinctă
  • Rezistență bună la zgâriere, reducând riscul deterioriorării la manipulare și montaj
  • Comportament excelent pe o perioadă lungă de timp
  • Performanțe superioare în ceea ce privește rezistența UV (RUV4 și coroziune (RC5))

Dacă alegi profilul Wetterbest W35 acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Culori disponibile


  • LUCIOS
  • MAT
  • NEO MAT
  • SUPREME
LUCIOS
lucios
MAT
mat
NEO MAT
neo mat
SUPREME
suprem

Caracteristici tehnice

tehnic 13
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.