Tablă cutată Wetterbest W10

Wetterbest W10 – Profil de acoperiș  din tabla cutata

Wetterbest W10 este un profil de acoperiș din tablă cutată de dimensiuni mici și ușor, ideal pentru acoperișurile cu dimensiuni reduse sau pentru construcțiile cu un design mai simplu. Acest profil de acoperiș este realizat din oțel galvanizat acoperit cu un strat de zinc și un strat de vopsea, ceea ce îi conferă o rezistență ridicată la coroziune, intemperii și radiații solare.

Profilul de acoperiș Wetterbest W10 are o formă cutată, ceea ce îi conferă o rezistență suplimentară și o durabilitate ridicată. Acest profil este ușor și facil de instalat, ceea ce reduce costurile de instalare și timpul necesar pentru finalizarea lucrării.

Tabla cutată Wetterbest® W10 cu profil trapezoidal este folosită la placări în cazul proiectelor industriale, la exteriorul respectiv interiorul construcţiilor, pentru acoperişuri, pereţi şi diverse aplicaţii cu rol estetic, cât şi pentru acoperirea construcţiilor civile (case, blocuri, birouri) şi placarea gardurilor şi a zonelor de sageac ale acoperişurilor. Wetterbest® W10 este recomandata pentru placări și anvelopări interioare și exterioare, construcție garduri și împrejmuiri, sageac etc.

Tabla cutată Wetterbest W10 prezintă o greutate specifică mică, fără efecte negative asupra incărcării construcției. Este incombustibil și nu influențează clasa de rezistență la foc a construcției.

Domeniul de utilizare:

Panourile de tablă cutată W10 cu profil trapezoidal sunt folosite la placări in cazul diferitelor soluții de amenajări la exteriorul, respectiv interiorul construcţiilor, pentru invelitori de acoperișuri montate pe suport continuu, imprejmuiri etc.

Beneficii:

  • 30 de ani garanție la coroziune și 30 garanție la culoare
  • Aspect mat pronunțat ce conferă acoperișuui strălucire și o notă distinctă
  • Rezistență bună la zgâriere, reducând riscul deterioriorării la manipulare și montaj
  • Comportament excelent pe o perioadă lungă de timp
  • Performanțe superioare în ceea ce privește rezistența UV (RUV4 și coroziune (RC5))

Dacă alegi profilul Wetterbest W10, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantie

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Culori disponibile


  • LUCIOS
  • MAT
  • NEO MAT
  • SUPREME
LUCIOS
lucios
MAT
mat
NEO MAT
neo mat
SUPREME
suprem

Caracteristici tehnice

tehnica 5
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.