Sisteme fatade Mazzonetto

Sisteme fatade Mazzonetto – Sisteme fatade si acoperisuri PREMIUM

Sistemele de fațade și acoperișuri Mazzonetto PREMIUM sunt soluții de înaltă calitate pentru protecția și decorarea clădirilor comerciale, industriale și rezidențiale. Acestea sunt produse de compania italiană Mazzonetto și sunt disponibile într-o gamă largă de modele, culori și finisaje.

Sistemele de fațade Mazzonetto includ panouri sandwich și sisteme ventilate, care oferă izolație termică și fonică, precum și o protecție excelentă împotriva intemperiilor și a altor tipuri de daune. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul, cuprul, zincul și oțelul inoxidabil, pentru a asigura durabilitate și performanță superioară.

Sistemele de acoperișuri Mazzonetto PREMIUM sunt, de asemenea, realizate din materiale de înaltă calitate și oferă o protecție durabilă împotriva intemperiilor. Acestea includ invelitori faltuite și panouri sandwich, care sunt disponibile într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească cu aspectul general al clădirii.

Mazzonetto oferă, de asemenea, soluții personalizate pentru nevoile specifice ale fiecărui client, iar echipa lor de experți poate oferi consultanță și asistență în ceea ce privește proiectarea și instalarea sistemelor de fațade și acoperișuri.

Fatade si acoperisuri Mazzonetto

Soluții premium pentru acoperișuri metalice și fatade Mazzonetto este un grup în creștere, cu sucursale în Germania și Polonia și poate oferi pieței europene linii complete în toate metalele pentru acoperis si fatade. Linii complete de produse pentru acoperiș și sistemul de drenare a apei de ploaie, garantate și cu atracție estetică.

Acum si in Romania, prin Ellcor Roof va aducem aceste sisteme premium cu un design deosebit de o calitate ireprosabila

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.