Sisteme fatade KME TECU

Sisteme fatade KME TECU – Sisteme fatade si acoperisuri PREMIUM

Sistemele de fațade KME TECU sunt soluții de înaltă calitate pentru protecția și decorarea clădirilor comerciale, industriale și rezidențiale. Acestea sunt produse de compania germană KME și sunt realizate din cupru, un material durabil și rezistent la coroziune, care oferă o durată de viață lungă și necesită întreținere minimă.

Sistemele de fațade KME TECU includ panouri sandwich și sisteme ventilate, care oferă izolație termică și fonică, precum și o protecție excelentă împotriva intemperiilor și a altor tipuri de daune. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de modele, culori și finisaje, astfel încât să se potrivească cu aspectul general al clădirii.

Cuprul este un material reciclabil și sustenabil, ceea ce face ca sistemele de fațade KME TECU să fie o opțiune ecologică pentru protecția și decorarea clădirilor. De asemenea, cuprul este un material ușor, ceea ce face ca invelitorile faltuite să fie ușor de instalat și să reducă costurile generale de instalare.

Decizia de a proiecta placarea clădirilor cu cupru lasă o mulțime de oportunități pentru creativitate. Produsele durabile TECU ® de la KME oferă multe posibilități unice. Suprafețele naturale izbitoare din cupru și aliaje de cupru permit un design singular. Elementele de sistem prefabricate oferă o gamă largă de soluții, de la design-uri libere până la placarea simplă și economică a suprafețelor mai mari.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.