Sistem pluvial Scandic Cupru

Sistem pluvial Scandic Cupru – Sistem pluvial modern pentru acoperisuri

Sistemul pluvial Scandic Cupru este un sistem modern de drenaj pentru acoperisuri, conceput pentru a asigura o evacuare eficienta a apei de pe acoperis si pentru a preveni astfel infiltratiile si deteriorarea structurii acoperisului. Acest sistem de drenaj este realizat din componente de calitate superioara, fabricate din cupru, un material durabil si rezistent la coroziune.

Sistemul pluvial Scandic Cupru include toate componentele necesare pentru a realiza o instalare completa si eficienta, inclusiv burlanele, jgheaburile, coturile, fitingurile si accesoriile necesare. Aceste componente sunt disponibile in diferite dimensiuni, pentru a se potrivi cu dimensiunea acoperisului si cu debitul de apa.

Sistem pluvial Scandic Cupru

Sistemul pluvial Scandic® combină funcţionalitatea, aspectul estetic şi durabilitatea, caracteristici dezvoltate și îmbunătățite continuu în cei peste 17 ani de experiență în producerea sa. Tubulatura din zinc are o durata de viata dubla si nu are nevoie de intretinere sau vopsie ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Pentru acest sistem puteti alege dintr-o gama variata de culori pentru a imbunatati aspectul estetic al casei dumneavoastra.

Rolul cel mai important al jgheaburilor este îndepărtarea apei de ploaie, a zăpezii şi gheţii topite de pe acoperişul unei clădiri, pentru a menţine faţadele curate şi spaţiul din jurul clădirii uscat. Fiind expuse acestor condiții, sistemele pluviale trebuie să fie rezistente la coroziune în condiţii de umiditate permanentă, intemperii, precum şi radiaţii UV.

În plus, materialul trebuie să fie uşor de prelucrat și să-şi păstreze aspectul pentru un timp îndelungat.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 16
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.