Sistem de drenaj Wetterbest-Granite Rain 150100

Sistem de drenaj modern pentru acoperisuri

 

Sistem de drenaj Wetterbest-Granite Rain

Sistemul de drenaj Wetterbest® este produs în două variante tipodimensionale: Wetterbest® 150/97 unde jgheabul are diametrul de 150 mm şi burlanul are diametrul de 97 mm

Pentru acest sistem puteti alege dintr-o gama variata de culori pentru a imbunatati aspectul estetic al casei dumneavoastra.

Granite® Rain Sistemul de drenaj al apelor pluviale are o deosebită importanţă în funcţionalitatea şi estetica unei învelitori de acoperiş. La Wetterbest® căutăm constant să îmbunătăţim şi să inovăm sistemul de drenaj. Tocmai de aceea am adus în portofoliul nostru cel mai nou tip de oţel special conceput pentru sistemul de drenaj, de la Voest Alpine. Oţelul Granite® Rain este cel mai eficient raport intre aspectul estetic, durabilitate si cost. Noua materie primă de la Voest Alpine combină durabilitatea cu uşurinţa utilizării, flexibilitata, garanţia şi estetica.

AVANTAJE

  • Aspect granulat
  • Strat de vopsea cu flexibilitate crescută pentru creşterea rezistenţei la condiţiile meteo
  • Strat zinc 275 gr/mp

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 19
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.