Sistem de drenaj Wetterbest-Granite Rain 12587

Sistem de drenaj modern Wetterbest-Granite Rain 12587 pentru acoperisuri

Wetterbest-Granite Rain 12587 este un sistem modern de drenaj pentru acoperisuri, care asigura o evacuare eficienta a apei de pe acoperis si previne astfel infiltratiile si deteriorarea structurii acoperisului. Acest sistem de drenaj este special conceput pentru a se potrivi cu tigla metalica Wetterbest-Granite Rain 12587, dar poate fi adaptat si la alte tipuri de acoperisuri.

Sistem de drenaj Wetterbest-Granite Rain

Sistemul de drenaj Wetterbest® este produs în două variante tipodimensionale: Wetterbest® 125/88 unde jgheabul are diametrul de 125 mm şi burlanul are diametrul de 88 mm.

Pentru acest sistem puteti alege dintr-o gama variata de culori pentru a imbunatati aspectul estetic al casei dumneavoastra.

Granite® Rain Sistemul de drenaj al apelor pluviale are o deosebită importanţă în funcţionalitatea şi estetica unei învelitori de acoperiş. La Wetterbest® căutăm constant să îmbunătăţim şi să inovăm sistemul de drenaj. Tocmai de aceea am adus în portofoliul nostru cel mai nou tip de oţel special conceput pentru sistemul de drenaj, de la Voest Alpine. Oţelul Granite® Rain este cel mai eficient raport intre aspectul estetic, durabilitate si cost

Noua materie primă de la Voest Alpine combină durabilitatea cu uşurinţa utilizării, flexibilitata, garanţia şi estetica.

AVANTAJE

  • Aspect granulat
  • Strat de vopsea cu flexibilitate crescută pentru creşterea rezistenţei la condiţiile meteo

Sistemul de drenaj Wetterbest-Granite Rain 12587 include gurile de scurgere, tevile de scurgere, coturile si accesoriile necesare pentru a realiza o instalare completa si eficienta. Aceste componente sunt fabricate din materiale de calitate superioara, care ofera o protectie durabila impotriva coroziunii si intemperiilor.

Gurile de scurgere ale sistemului de drenaj Wetterbest-Granite Rain 12587 sunt disponibile in diferite dimensiuni, pentru a se potrivi cu dimensiunea acoperisului si cu debitul de apa. Acestea sunt fabricate din aluminiu si sunt acoperite cu aceeasi acoperire de granit, pentru a se potrivi cu aspectul estetic al tiglei metalice Wetterbest-Granite Rain 12587.

Tevile de scurgere ale sistemului de drenaj Wetterbest-Granite Rain 12587 sunt realizate din PVC, un material usor si durabil, care ofera o etanseitate perfecta impotriva infiltratiilor de apa. Aceste tevi sunt disponibile in diferite dimensiuni, pentru a se potrivi cu dimensiunea acoperisului si cu debitul de apa.

Coturile si accesoriile sistemului de drenaj Wetterbest-Granite Rain 12587 sunt realizate din aceleasi materiale de calitate superioara si sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu gurile si tevile de scurgere. Acestea asigura o evacuare eficienta a apei de pe acoperis si previn astfel formarea de balti si infiltratiile de apa.

In concluzie, sistemul de drenaj Wetterbest-Granite Rain 12587 este o solutie moderna si eficienta pentru proprietarii de case si locuinte care doresc sa previna infiltratiile de apa si deteriorarea structurii acoperisului. Acest sistem de drenaj se potriveste perfect cu tigla metalica Wetterbest-Granite Rain 12587 si ofera o protectie durabila impotriva coroziunii si intemperiilor, contribuind la prelungirea duratei de viata a acoperisului.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 18
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.