Panouri faltuite Wetterbest Faltz

Wetterbest Faltz – Panouri fălţuite tradiţional pentru învelitori de acoperişuri

Wetterbest Faltz este o soluție tradițională și elegantă pentru învelitori de acoperișuri, constând în panouri fălţuite din oțel galvanizat, acoperite cu un strat de protecție de aluminiu și zinc pentru o durabilitate crescută și o rezistență mai mare la coroziune. Aceste panouri sunt fălţuite manual, pentru a obține un aspect tradițional și autentic, oferind o estetică plăcută și o protecție eficientă împotriva intemperiilor. Wetterbest Faltz este potrivit pentru acoperirea clădirilor rezidențiale sau comerciale, oferind o protecție optimă împotriva ploii, zăpezii și a altor condiții meteorologice extreme. Acest sistem de acoperișuri este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească armonios cu orice stil arhitectonic. Panourile fălţuite manual oferă un aspect tradițional și autentic, făcând din Wetterbest Faltz o alegere populară pentru proiectele de construcție noi sau de renovare, care doresc să păstreze un aspect tradițional și autentic. Acest sistem de acoperișuri este ușor de instalat și de întreținut, oferind un raport optim între cost și beneficii.

Faltz sunt panouri fălţuite tradiţional, configurate pe şantier din minirulouri din tablă plană pentru fălţuit realizate din oțel de tipul DX 52. Acesta este un oțel maleabil, cu grad mare de prelucrabilitate la fața locului și cu posibilități de contractare, respectiv dilatare sub acțiunea temperaturii mediului extern. Oțelul de tipul DX52 are o acoperire mare cu strat de protecție din ZN – 275 g/mp și este vopsit pe ambele părți. Panourile Faltz se obţin prin prefălțuirea pe utilaj special. Învelitorile realizate din panouri Wetterbest® Faltz sunt elegante şi adaptabile oricărui tip de arhitectură, obţinându-se un rezultat perfect, atât în cazul clădirilor vechi, renovate sau restaurate, cât şi în cazul clădirilor noi. Panourile pentru învelitori plane Faltz constituie cea mai sigură soluţie pentru acoperirea proiectelor rezidenţiale, comerciale, industriale etc., atât în zona de acoperiş, cât şi în cea de faţade. Prin dubla fălţuire, învelitorile din panouri Wetterbest® Faltz, conferă acoperişurilor siguranţă sporită la infiltraţii şi o durată de viaţă foarte mare. Se pot monta pe pante mici începând de la 3,5° şi continuând cu placări verticale.

Dacă alegi profilul Wetterbest Faltz, acoperișul tău va fi:

protection

Ignifiug

uv protection

Protejat UV

broken roof

Rezistent

thermoplastic

Izolat termic

warranty

Garantat

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.