Membrana de difuzie cu covor de ventilatie

Membrana de difuzie cu covor de ventilatie pentru acoperisuri si fatade

Membrana de difuzie cu covor de ventilatie este un produs special conceput pentru a controla umiditatea si a preveni formarea de condens pe acoperisurile si fatadele din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata. Aceasta membrana este realizata dintr-un material de calitate superioara, care permite circulatia aerului si previne astfel formarea de condens si umiditatea.

Beneficiile membranei de difuzie cu covor de ventilatie sunt multiple. In primul rand, aceasta previne formarea de condens, care poate duce la deteriorarea structurii acoperisului sau fatadei si la aparitia mucegaiului si a ciupercilor. In plus, membrana de difuzie cu covor de ventilatie ajuta la reducerea pierderilor de caldura in sezonul rece si la mentinerea temperaturii confortabile in sezonul cald.

Covorul de ventilatie este folosit de obicei cand montajul invelitorii se realizeaza cu tabla faltuita, dar poate fi folosit si in alte destinatii. Aceste este realizat dintr-o folie difuzie vapori acoperita cu monofilamente de polietilena , protejat cu stabilizator UV. Aceasta forma creaza un strat de separare intre invelitoare si astereala ajutant la amortizarea zgomotelor produse de ploaie si grindina cat si la ventilatia condensului care poate aparea sub invelitoare.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.