Membrana anticondens Dripstop

Membrana anticondens Dripstop pentru acoperisuri si fatade

Membrana anticondens Dripstop este un produs special conceput pentru a preveni formarea de condens pe acoperisurile si fatadele din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata. Aceasta membrana este realizata dintr-un material de calitate superioara, care permite circulatia aerului si previne astfel formarea de condens si umiditatea.

Membrana anticondens Dripstop este compusa dintr-un strat de polipropilena impregnata cu o solutie speciala, care actioneaza ca o bariera impotriva umiditatii si a condensului. Membrana este disponibila in diferite dimensiuni si poate fi instalata atat pe acoperisurile noi, cat si pe cele existente.

Membrana Dripstop Wetterbest® vă oferă și membrana specială autoadezivă Dripstop, care se lipeşte pe suprafaţa metalică interioară a panourilor de acoperiş în timpul profilării automatizate a acestora, înlocuind utilizarea formulei clasice de membrană permeabilă la vapori.

Membrana Dripstop reprezintă o modalitate economică de a rezolva problema condensului în interiorul clădirilor cu acoperiş neizolat termic prevenind picurarea apei către interiorul clădirii, extinzând durata de viaţă a învelitorilor metalice, mărind izolaţia acustică şi reducând zgomotul de ploaie.

Dripstop are o mare capacitate de stocare a apei care poate rezulta ca urmare a fenomenului de condensare. Prin folosirea membranei Dripstop se elimină apariţia celui mai întâlnit efect al condensării de la interiorul clădirilor şi anume, igrasia.

Performanța sa este diferită în funcție de gramajul materialului și de înclinația acoperișului. Membrana Dripstop este rezistentă la acizii din dejecţiile animalelor și bacterii, se poate spăla cu jet de apă.

Dripstop se foloseşte la acoperişurile neizolate termic şi la pereţii spaţiilor cu destinaţie industrială (hale producţie, ateliere, etc), logistică (depozite, magazii, garaje, etc), agro-zootehnică (silozuri cereale, ferme zootehnice, etc). Un alt atu al acestui tip de membrană este faptul că uşurează serviciul de montaj – montatorii nu vor mai fi nevoiţi să monteze membrana peste osatura structurilor de acoperiş (în majoritatea cazurilor, acoperişurile neizolate termic nu au patul continuu de astereală, fapt care îngreunează accesul şi măreşte riscul de cădere în gol);

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Caracteristici tehnice

tehnic 21
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.