Invelitori faltuite VMZINC

Invelitori faltuite VMZINC PREMIUM

Invelitori faltuite VMZINC PREMIUM este o soluție de acoperișuri din tablă de zinc faltuită de înaltă calitate, fabricată de compania VMZINC. Aceste invelitori faltuite sunt utilizate pe scară largă în construcții comerciale, rezidențiale și industriale pentru a oferi o protecție durabilă împotriva intemperiilor.

Având în vedere că zincul este un material durabil, invelitorile faltuite VMZINC PREMIUM au o durată de viață lungă, ceea ce le face o alegere populară pentru acoperișurile construcțiilor. Ele oferă o protecție excelentă împotriva intemperiilor, cum ar fi ploaia, zăpada, vântul și soarele, precum și împotriva coroziunii și a altor tipuri de daune.

Invelitorile faltuite VMZINC PREMIUM sunt ușoare și facile de instalat, ceea ce reduce costurile de instalare și timpul necesar pentru finalizarea lucrării. Ele sunt, de asemenea, reciclabile, ceea ce face ca această soluție să fie o opțiune sustenabilă pentru acoperișuri.

Fatade si acoperisuri VMZINC

VMZINC este unul dintre liderii în soluții inovatoare în zinc pentru construcții. Materialul nostru și aspectele sale inspiră arhitecții și fac posibilă proiectarea clădirilor unice care respectă mediul. Produsele noastre facilitează munca instalatorilor.

Acum aveti si in romania produse din gama premium prin Ellcor Roof.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.