Invelitori faltuite Prefa PREFALZ

Invelitori faltuite PREFALZ PREMIUM

Invelitorile faltuite Prefa PREFALZ sunt o soluție de acoperișuri din aluminiu faltuit de înaltă calitate, fabricată de compania austriacă Prefa. Aceste invelitori faltuite sunt utilizate în mod obișnuit în construcții comerciale, rezidențiale și industriale pentru a oferi o protecție durabilă împotriva intemperiilor.

Aluminiul faltuit este un material durabil și rezistent la coroziune, care oferă o durată de viață lungă invelitorilor faltuite PREFALZ. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori și finisaje, care permit realizarea de acoperișuri cu aspect atractiv și estetic. De asemenea, aluminiul este un material ușor, ceea ce face ca invelitorile faltuite PREFALZ să fie ușor de instalat și să reducă costurile de instalare.

Invelitorile faltuite Prefa PREFALZ sunt construite cu un sistem de blocare special, care asigură o etanșeitate excelentă și o protecție superioară împotriva intemperiilor. Această soluție este deosebit de utilă pentru clădirile care se confruntă cu condiții meteo extreme, cum ar fi vânt puternic sau precipitații abundente.

În plus, invelitorile faltuite PREFALZ sunt ușor de întreținut și pot fi curățate cu ușurință. Ele sunt, de asemenea, reciclabile, ceea ce face ca această soluție să fie o alegere sustenabilă pentru acoperișuri.

Fatade si acoperisuri Prefa PREFALZ

Prefa PREFALZ este unul dintre cele mai performante materiale pentru invelitori faltuite.

PREFALZ este caracterizat printr-o flexibilitate foarte ridicata, atribut ce ii confera o capacitate de deformare foarte mare comparativ cu toate celelalte materiale asemanatoare. Astfel, Prefa PREFALZ reprezinta cea mai buna varianta pentru aplicarea unor solutii arhitecturale creative pe acoperisuri si fatade.

Prefa PREFALZ poate fi aplicat pe suprafete cu panta minima incepand de la 3° ( folosind banda de etansare in falturi ) sau de la 7° fara masuri suplimentare de etansare. Prefa PREFALZ nu rugineste niciodata Materialul nu se rupe chiar daca este prelucrat in mod agresiv. Vopseaua nu sare de pe material nici in conditiile lovirii cu ciocane metalice. Prelucrarea materialului nu necesita conditii speciale, cu conditia respectarii normelor uzuale.

Invelitoare versatila : poate fi folosit pe orice forma a acoperisului ( plane, curbe, cupole, turnuri etc ) Gama variata de culori standard sau culori speciale la cerere Material cu o calitate constanta, uniforma. Economic, usor de prelucrat chiar si la temperaturi mai mici de 0°C Greutate foarte mica : 1.89 - 2.2 kg/m2

Durata de viata foarte mare a materialului (peste 100 de ani)

Stabilitate incredibila a culorii datorata unui procedeu special de colorare Garantia oferita este de 40 de ani atat pentru material cat si pentru stabilitatea culorii Invelitoarea nu necesita intretinere, spre deosebire de alte materiale asemanatoare.

Material complet reciclabil Material ecologic (nu elimina metale grele in panza freatica)

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.