Invelitori faltuite NedZink Natural

Invelitori faltuite NedZinc PREMIUM

Invelitorile faltuite NedZink Natural sunt o soluție de acoperișuri din zinc faltuit de înaltă calitate, fabricată de compania olandeză NedZink. Aceste invelitori faltuite sunt utilizate în mod obișnuit în construcții comerciale, rezidențiale și industriale pentru a oferi o protecție durabilă împotriva intemperiilor.

Zincul faltuit este un material durabil și rezistent la coroziune, care oferă o durată de viață lungă invelitorilor faltuite NedZink Natural. Acesta are, de asemenea, o capacitate excelentă de auto-vindecare, ceea ce înseamnă că, în cazul în care este zgâriat, zincul se va vindeca singur prin oxidare.

Invelitorile faltuite NedZink Natural sunt disponibile într-o gamă largă de culori și finisaje, care permit realizarea de acoperișuri cu aspect atractiv și estetic. Ele sunt, de asemenea, ușor de instalat și de întreținut, ceea ce reduce costurile generale de instalare și întreținere.

O altă caracteristică a invelitorilor faltuite NedZink Natural este că acestea sunt reciclabile, ceea ce le face o alegere sustenabilă pentru acoperișuri. Zincul este un material reciclabil la nesfârșit și poate fi folosit în alte produse metalice după ce acoperișul nu mai este utilizabil.

Fatade si acoperisuri Nedzinc

Titan-zinc neted, in rulouri sau foi NedZink Natural este un material de constructii durabil, estetic si care nu are nevoie de intretinere costisitoare. Materialul devine incredibil de atractiv dupa cativa ani sub influenta conditiilor atmosferice - se formeaza un strat de oxid de zinc pe toata suprafata materialului.

Zincul se foloseste la constructii care au nevoie de o durata mare de viata si costuri reduse de intretinere.

NedZink NATURAL este un material estetic si durabil care dezvolta de-a lungul timpului un farmec aparte printr-o patinare progresiva pe acoperisuri si fatade. Patina provine din aparitia unei baze de carbonat de zinc care formeaza un strat de oxid ce actioneaza ca o protectie naturala a materialului. Acest proces apare sub influenta conditiilor meteorologice. Patinarea completa a suprafetei poate aparea dupa 1-4 ani.

NedZink NATURAL Pro-Tec este varianta de titan-zinc natural livrata cu o protecție polimerică pe partea inferioara destinata aplicarii pe acoperisuri reci sau calde. Acest lac de protectie protejeaza zincul impotriva vaporilor de apa sau a altor substante. Proprietatile materialului sunt pastrate in totalitate. NedZink NATURAL este un titan-zinc produs de catre NedZink conform EN 988. Este folosit cu preponderenta la acoperisuri, fatade, sisteme de drenaj pluvial si accesorii ale acestora.

In componenta aliajului intra mici cantitati de cupru, titaniu si aluminiu adaugate zincului rafinat electrolitic (cu o puritate de min. 99,995% Zn, Z1 conform EN 1179) bazat pe EN 988. Compozitia chimica, proprietatile fizice si mecanice si tolerantele admise sunt determinate de certificatul KOMO si de certificarea produsului de catre Lloyd`s Register, LRIQS (Aprobare nr. QIS122).

Proprietatile finite ale materialului sunt sunt verificate periodic de catre un institut de cercetare independent. Aceasta certificare, precum si certificatul ISO 9001:2008 pentru calitatea sistemului de management al NedZink asigura un standard de calitate superior, constant si uniform, depasind cu mult prevederile standardului DIN EN 988. Numarandu-se printre cei mai importanti jucatori din piata de laminate din titan-zinc, NedZink se inspira zilnic din cererile arhitectilor, proiectantilor si ale beneficiarilor pentru a dezvolta noi produse si solutii.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.