Folie anticondens Fakro Eurotop S4

Folie anticondens Fakro Eurotop S4 si alte membrane si accesorii pentru acoperisuri si fatade

Fakro Eurotop S4 este o folie anticondens special conceputa pentru a preveni formarea de condens pe acoperisurile si fatadele din tigla metalica, tigla ceramica sau tabla cutata. Aceasta folie este realizata dintr-un material de calitate superioara, care permite circulatia aerului si previne astfel formarea de condens si umiditatea.

In afara de folia anticondens Fakro Eurotop S4, Fakro ofera si o gama variata de alte membrane si accesorii pentru acoperisuri si fatade, printre care se numara membrane de vapori, benzi etansare, benzi antipasari, benzi de ventilatie, ferestre de mansarda si multe altele.

Formand stratul dinspre partea de interior al structurilor termoizolante, folia anti-condens reduce la minimum cantitatea vaporilor si a aerului ce patrund in structura, respectiv reduce si pierderile de caldura (in cazul aplicarii unor suprapuneri si etanseizari adecvate).

Datorită permeabilității ridicate la vapori, se pot monta în contact direct cu astereala sau termoizolația. Eliminând necesitatea unei fante de ventilație sub folie, termoizolația poate fi mai groasă, ceea ce conduce la o economie mai mare de energie.

Avantaje:

  • drenarea condensului
  • ventilatie sub tabla
  • aplicatii multiple
  • instalare rapida si usoara

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.