Ferestre de mansardă OptiLight

OptiLight – Ferestre de mansardă pentru acoperisuri si terase de calitate buna

OptiLight este o marca cunoscuta de ferestre de mansarda pentru acoperisuri si terase. Acestea sunt fabricate din materiale de calitate superioara, cum ar fi lemnul, aluminiul sau PVC, si sunt disponibile in diferite dimensiuni si modele, astfel incat sa se potriveasca cu designul si nevoile acoperisului sau terasei.

Ferestre de mansarda Optilight VB cu clapeta de ventilatie, lemn de pin calitatea I, geam securizat, maner in partea de jos a ferestrei, garantie 10 ani

Elementele din lemn ale ferestrelor Optilight sunt executate din pin de cea mai bună calitate, stratificat şi impregnat, apoi lăcuit cu vopsea acrilică ecologică. Tâmplăria din lemn a ferestrelor este protejată cu profile din aluminiu rezistente la acţiunea razelor UV şi la factorii externi (intemperii).

Suprafaţa vitrată mare a ferestrelor de mansardă permite luminarea mai bună a încăperilor. Ferestrele de mansardă sunt prevăzute cu un sistem unicameral de geamuri cu grosimea de 24 mm, care asigură parametrii foarte buni de izolare termică şi acustică.

Ferestrele de mansarda OptiLight sunt dotate cu o serie de caracteristici care le fac o alegere excelenta pentru proprietarii de locuinte. Acestea sunt prevazute cu sticla termoizolanta, care ajuta la reducerea pierderilor de caldura in sezonul rece si la mentinerea temperaturii confortabile in sezonul cald. Ferestrele sunt dotate cu mecanisme de deschidere si inchidere usoare si sigure, care permit o ventilatie adecvata si o lumina naturala suficienta in interiorul mansardei sau terasei.

In plus, ferestrele de mansarda OptiLight sunt prevazute cu accesorii suplimentare, cum ar fi rulouri de umbrire sau plase impotriva insectelor, pentru a oferi un confort maxim si o protectie completa impotriva factorilor externi. Acestea sunt disponibile in diferite modele, cum ar fi ferestre de mansarda cu deschidere spre exterior sau spre interior, cu rama fixa sau cu rama pivotanta.

Montarea ferestrelor de mansarda OptiLight este relativ simpla si poate fi realizata de catre specialisti sau de catre proprietarii de case cu experienta. Este important sa se asigure ca instalarea este realizata corect, astfel incat ferestrele sa fie sigure si etanse, astfel incat sa previna infiltratiile de apa si de aer. De asemenea, este important sa se efectueze intretinerea periodica a ferestrelor pentru a mentine calitatea si performanta acestora.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.