Covor de ventilatie

Covor de ventilatie si alte acesorii pentru acoperisuri si fatade

Covorul de ventilatie este un accesoriu pentru acoperisuri, care are rolul de a permite circulatia aerului sub acoperis, prevenind astfel formarea de umiditate si condens. Acest covor este realizat dintr-un material permeabil la aer, astfel incat aerul sa poata circula usor si sa elimine umiditatea si excesul de caldura din interiorul spatiului sub acoperis.

Covorul de ventilatie se instaleaza sub tigla sau tabla, inainte de montarea stratului de izolatie, si se poate adapta la orice tip de acoperis, indiferent de materialul utilizat. Acesta este disponibil in diferite dimensiuni, pentru a se potrivi cu dimensiunile acoperisului.

Un covor de ventilatie bine instalat si dimensionat corect poate ajuta la prevenirea deteriorarii structurii acoperisului si la mentinerea unui mediu sanatos si confortabil in interiorul locuintei. Este important ca instalarea sa fie realizata de catre un specialist sau de catre proprietarul cu experienta, pentru a asigura o functionare optima a covorului de ventilatie si a preveni eventuale probleme de umiditate sau condens.

Covorul de ventilatie este folosit de obicei cand montajul invelitorii se realizeaza cu tabla faltuita, dar poate fi folosit si in alte destinatii.

Avantaje:

  • drenarea condensului
  • ventilatie sub tabla
  • aplicatii multiple
  • instalare rapida si usoara

Produsul este de asemenea potrivit pentru utilizarea la fatadele ventilate sau neventilate. Filamentele de polipropilena actioneaza ca un strat de separatie si mareste semnificativ durabilitatea unei invelitori metalice prin asigurarea unei ventilatii corespunzatoare si prin drenarea condensului de sub tabla.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.