Banda antipasari – Accesorii pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piata si tabla cutata

Banda antipasari este un accesoriu important pentru acoperisurile din tigla metalica, tigla ceramica, tigla metalica cu acoperire de piatra si tabla cutata. Aceasta este o banda speciala, prevazuta cu elemente care impiedica pasarelele si alte animale sa patrunda in spatiul dintre acoperis si peretele casei.

O banda cu tepi anti pasari este special conceputa pentru a opri stationarea si criculatia pasarilor peste anumite zone. De asemenea, aceste benzi impiedica inclusiv formarea unor cuiburi sau depunerile de excremente. O banda cu tepi impotriva pasarilor nu are rolul de a rani pasarile.

In primul rand o banda antipasari contribuie in mod eficient la eliminarea excrementelor. Pasarile au tendinta de a murdari in exces zona in care isi fac cuib sau prin care zboara si stationeaza des. Excrementele de pasari au un miros foarte neplacut si sunt inestetice, avand tot potentialul de a striga o peluza sau o terasa. Din acest motiv utilizand o astfel de banda se elimina acest inconvenient

Banda antipasari este de obicei realizata dintr-un material durabil si rezistent, cum ar fi plasticul sau aluminiul, si este prevazuta cu stalpi verticali si creste transversale, care formeaza o bariera pentru pasari si alte animale. Aceasta este disponibila in diferite dimensiuni, in functie de dimensiunea acoperisului si de necesitatile de protectie impotriva animalelor.


Montarea benzii antipasari este importanta pentru a preveni patrunderea pasarelor si a altor animale in spatiul dintre acoperis si peretele casei, ceea ce poate duce la aparitia unor probleme de igiena si de sanatate, cum ar fi prezenta excrementelor de pasari sau a insectelor. Este important ca aceasta sa fie montata cu atentie si precizie, astfel incat sa acopere toate zonele expuse la patrunderea animalelor.


Este important sa se ia in considerare si nevoia de ventilatie a spatiului de sub acoperis atunci cand se monteaza banda antipasari, pentru a asigura o ventilatie adecvata si pentru a preveni acumularea de umiditate. Pentru a asigura o protectie completa impotriva animalelor, este recomandat sa utilizati banda antipasari in combinatie cu alte accesorii, cum ar fi plasa pentru insecte sau etansari adecvate la marginile acoperisului.

Servicii


montaj acoperisuri

Montaj

acoperisuri

measure

Masuratori

si consultanta

delivery truck

Transport

la domiciliu

Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
In situatia in care doriti sa comandati mai multe produse sau aveti nevoie de un acoperis de calitate, va rog sa ma contactati. Echipa noastra va sta la dispozitie cu orice informatii doriti.