Acoperis casa Cluj, Str. Soimului

Proiect Ellcor Roof: Construcție Acoperiș Casă cu Tablă Fălțuită (Tablă Click) și Sageac/Lambriu Perforat pe Str. Șoimului, Cluj


Orice casă reprezintă o reflexie a gusturilor și nevoilor proprietarului. În Cluj-Napoca, un oraș în continuă transformare și inovație, tendințele în materie de design și arhitectură sunt într-o continuă evoluție. Pe Strada Șoimului, un nou proiect Ellcor Roof a prins viață, îmbinând stilul tradițional cu noile tehnologii și materiale: o casă cu acoperiș realizat din tablă fălțuită, cunoscută și sub denumirea de "tablă click".

Alegerea tablei fălțuite pentru acoperișul casei aduce multiple avantaje. Este un material robust, durabil și estetic, care oferă o protecție de lungă durată împotriva intemperiilor. Aspectul său modern, cu linii fine și elegante, oferă acoperișului un aspect contemporan, dar fără a strica armonia și eleganța întregului ansamblu. Tabla click se diferențiază prin sistemul său de montare rapid și eficient, oferind o etanșeitate excelentă și reducând riscurile de infiltrare a apei.

Pe lângă construcția acoperișului, proiectul de pe Str. Șoimului include și un detaliu distinctiv: sageacul sau lambriul realizat din tablă de 0,5 mm, echipat cu perforații pentru aerisire. Această soluție reprezintă o combinație ideală între estetică și funcționalitate. Perforațiile asigură o ventilație adecvată, protejând structura casei de umezeală și prevenind acumularea de condens. În plus, tablă perforată adaugă un touch modern și atrăgător, oferind fațadei un aspect aerisit și contemporan.

Localizată în Cluj, pe Strada Șoimului, această construcție se află într-o zonă privilegiată, fiind înconjurată de o atmosferă plină de viață și dinamism. Clujul, fiind un hub cultural și tehnologic, atrage mereu noi tendințe și inovații, iar proiectul Ellcor Roof se aliniază perfect acestui cadru.

În concluzie, prin abordarea sa inovatoare și atenția la detalii, Proiectul Ellcor Roof de pe Str. Șoimului reprezintă un exemplu de excelență în domeniul construcțiilor moderne. Acoperișul din tablă fălțuită și sageacul perforat reflectă un amestec de tradiție și inovație, transformând această casă într-un reper arhitectural pentru întreaga zonă.

Constructie acoperis casa din tabla faltuita tabla click Cluj Str. Soimului 1
Deschide discutia
1
Va pot ajuta?
Ellcor Roof
Buna ziua!
Sunt specialistul in acoperisuri!
Va pot ajuta cu vreo informatie?